top of page

GESCHIEDENIS

VMV Green is een lokaal familiebedrijf dat in 2022 werd opgericht door de schoonbroers Arnaud Verbeck en Julien Vanbellingen. Beide oprichters hebben ervaring in de sector en besloten om met de huidige energiecrisis zelf te starten met het installeren van zonnepanelen.

VMV Green onderscheidt zich door zijn persoonlijke aanpak en het leveren van op maat gemaakte oplossingen aan klanten. Ons belangrijkste doel is om de energierekening van klanten te verlagen. Daarom gaat VMV Green persoonlijk bij klanten langs om te beoordelen wat zij nodig hebben. Dit omvat het evalueren van verschillende aspecten, zoals de richting van het dak, de grootte van het dak, verbruiksgegevens van het voorgaande jaar, toekomstige investeringen die een invloed kunnen hebben, enzovoort. Vervolgens worden specifieke aanbevelingen gedaan om aan de behoeften van de klant te voldoen. VMV Green biedt geen one-size-fits-all oplossing.

Wij zijn afhankelijk van mond-tot-mondreclame en goede referenties om ons klantenbestand uit te breiden. Daarom zorgen we er voor dat we klanten altijd de beste kwaliteit en service bieden. Een goede opvolging is ook belangrijk voor ons en klanten kunnen altijd bij ons terecht voor eventuele vragen.

Naast het installeren van zonnepanelen is VMV Green intussen ook in staat om batterijen en laadpalen te installeren. Maar daar blijft het niet bij! In de toekomst willen wij graag de energiefactuur van onze klanten nog meer zien dalen. Wij verdiepen ons daarom momenteel in het slimmer maken van huizen, binnenkort komt hier meer info over!

bottom of page